NIEUWS

Blijf op de hoogte van de vooruitgang van het project en lees hier het laatste nieuws

09
Sep

Laatste ondergrondse parkeerplaatsen te koop

Er zijn nog slechts 3 autostaanplaatsen te koop in de ondergrondse parkeergarage van Residentie Statio. In de parkeergarage, die toegankelijk is via een automatische poort, kan u uw wagen veilig ondergronds parkeren. Ook bovengronds zijn er nog enkele staanplaatsen beschikbaar.

Bent u nog op zoek naar parkeergelegenheid in Wolvertem? Neem vrijblijvend contact op via 0477 04 00 04 of contactstatio@willemen.be.

Lees meer
06
Jun
06
Jun

NOG BOVEN- EN ONDERGRONDSE PARKEERPLAATSEN TE KOOP

Residentie Statio heeft nog enkele boven- en ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar. In de ondergrondse parkeergarage, die toegankelijk is via een automatische poort, zijn er nog 9 staanplaatsen beschikbaar. Bovengronds zijn er nog 9 staanplaatsen te koop. Bent u nog op zoek naar parkeergelegenheid in Wolvertem? Neem vrijblijvend contact op via 0477 04 00 04 of contactstatio@willemen.be

Lees meer
29
Apr

LAATSTE PENTHOUSE TE KOOP

Wordt dit prachtige dakappartement jouw nieuwe thuis? De bewoonbare oppervlake van 95 m² en het enorme leefterras van 67 m² maken dat het zeker de moeite loont om dit 2-slaapkamerappartement eens te bezoeken samen met onze makelaar. Contacteer ons: Tel 0477 04 00 04 contactstatio@willemen.be

Lees meer
13
May

Open wervendag - 31 mei 2015!

Op zondag 31 mei vindt voor de negende keer de Open Wervendag plaats, een initiatief van de Confederatie Bouw.

Ook de werf Statio (Tramlaan 1-3) stelt van 10u tot 17u haar deuren open voor geïnteresseerden bezoekers. Wij nodigen u graag uit om ook eens een kijkje te komen nemen. Er is een parcours uitgestippeld dat een goed beeld geeft van de huidige stand van zaken op de werf en u kan ook het modelappartement bezoeken. Aan het einde van het parcours kan u genieten van een drankje en een pakje friet. Voor de kleintjes voorzien we een speciale attentie.

Lees meer
19
Dec

Beste wensen voor 2015!

We  wensen u alvast een voorspoedig 2015, een jaar vol warmte, gezondheid en geluk! Wij zijn er twee weken tussenuit, om er vervolgens weer volop in te vliegen om uw droomhuis te creëren!

Lees meer
27
Nov

Vordering van de werken.

De werken van Residentie Statio werden al een tijd geleden opgestart en in tussentijd werd er niet stilgezeten. Zo zitten de werken mooi op schema. 

Momenteel worden de muren op de bovenste verdieping geplaatst zodat aansluitend het dak geplaats zal worden. Ondertussen zijn ook al de eerste gevelstenen geplaatst.

Ook benieuwd of Residentie Statio uw toekomstige thuis kan worden? Neem dan zeker contact op met ons verkoopteam voor meer informatie!

Lees meer
15
Oct

Veel belangstelling voor eerstesteenlegging Residentie Statio.

Burgemeester van de gemeente Meise Jos Emmerechts heeft donderdagmiddag (09/10/2014) samen met Johan Willemen de eerste steen geplaatst van het woonproject Residentie Statio langs de Tramlaan en de Zep in Wolvertem. 16 appartementen werden al verkocht. Een zestigtal genodigden, waaronder de toekomstige bewoners, waren erbij tijdens de officiële eerstesteenlegging.

Lees meer
06
Oct

Wij houden in Residentie Statio opendeurdagen op 10 en 11 oktober!

Op zoek naar een kwalitatieve woning op een toplocatie? Kom dan op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober zeker langs tijdens de Opendeurdagen van Residentie Statio in Wolvertem (Meise). Vrijdag openen de deuren om 16.30 uur tot 18 uur, zaterdag bent u welkom vanaf 10 tot 16 uur.

Residentie Statio is gelegen langs de Tramlaan en de Zep in Wolvertem, tegenover het nieuw administratief centrum van de gemeente, in een nieuw woonuitbreidingsgebied. Het nieuwbouwproject omvat 41 appartementen, verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte van 63 m² tot 112 m². Het project biedt met één-, twee- en drie-slaapkamerappartementen voor elke woonbehoefte een oplossing op maat. De meeste appartementen hebben een uitkragend, zonnig, zuidwest-georiënteerd terras, sommige beschikken over een tuin. De dakterrassen zijn zeer ruim.

De drie gebouwen delen een ondergrondse parkeergarage, waarvan de inrit gelegen is aan de Tramlaan. Alle woongelegenheden zijn te bereiken via een lift vanuit de parkeergarage, waar zich ook de autostaanplaatsen, privatieve kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenstallingen bevinden. Ook de gemeenschappelijke tellerlokalen en de vuilnisberging zijn hier ondergebracht.

Enkele troeven van Residentie Statio op een rijtje:
- hoogstaande afwerking
- ruime zongerichte terrassen
- ondergrondse en bovengrondse autostaanplaatsen
- op wandelafstand van het centrum
- nabij invalswegen
- rustige en groene ligging
- liften aanwezig

Wilt u een kijkje nemen op de werf? Kom dan zeker langs tijdens de Opendeurdagen op 10 en 11 oktober voor een woordje uitleg, een hapje en een drankje.

Lees meer
11
Jul

Prettige zomervakantie!

Er is ondertussen al veel vooruitgang geboekt aan de werken voor Residentie Statio. De volledige keldervloerplaat en enkele wanden zijn reeds gestort.
We knijpen er enkele weken tussenuit voor het jaarlijks bouwverlof. Begin augustus vliegen wij er weer volledig in, zodat uw droomappartement werkelijkheid wordt!
Contacteer zeker ons verkoopteam voor meer informatie over Residentie Statio.
Het volledige team van Willemen Real Estate wenst u alvast een prettige vakantie toe en fijne zomerdagen!

Lees meer
02
Jun

START DER WERKEN!

Met genoegen kunnen wij u meedelen dat de werken voor het project Statio gestart zijn!
Momenteel worden de voorbereidende werken uitgevoerd, waaronder het terrein bouwrijp maken en de bronbemaling plaatsen. Kortelings zal de effectieve uitgraving beginnen zodat er gestart kan worden met de realisatie van de ondergrondse parkeergarage. 
Kom zeker eens langs of contacteer ons verkoopteam voor een afspraak. Wij bouwen ondertussen verder aan dit prachtig project!

Lees meer
07
Jan

BESTE WENSEN VOOR 2014!

Via deze weg willen wij u alvast het allerbeste toewensen en een voorspoedig 2014! Wij kijken er alvast naar uit om in dit nieuwe jaar een gezellige thuis voor u te kunnen creëren.Met warme wensen, vanwege het voltallige Willemen-team!

Lees meer
29
Nov

Wij zijn enthousiast om u mee te delen dat het startschot van de verkoop werd gegeven op donderdag 31oktober 2013!

Colorcasa organiseerde ter aankondiging van de start van de verkoop een infoavond op 30 oktober. Er werd door hen een presentatie opgemaakt als voorstelling van het project en door de opkomst van een 100-tal geïnteresseerden, kunnen wij vast en zeker van een succes spreken. Wij starten hierbij dan ook graag met een woordje van dank aan Bram en Isabelle (Colorcasa) voor de organisatie van deze succesvolle infoavond!

Wij zijn enthousiast om u dit mooie project voor te stellen, de verkoop aan te kondigen en wij willen u bijkomend graag kort een woordje uitleg geven over onze organisatie.

Willemen groep uit Mechelen mag zich vandaag tot de grootste onafhankelijke familiale bouwgroepen van het land rekenen. In de groep heerst een no-nonsense bedrijfscultuur met veel zin voor initiatief en ondernemerschap.
Willemen Groep omvat verschillende bedrijven in de bouwsector, waaronder Willemen General Contractor, Cosimco, Franki, Aswebo,… die tevens de kern vormen van enkele grote spelers op de markt. De solide basis van het bedrijf ligt in België en daarnaast bouwt Willemen Groep ook internationaal haar activiteiten verder uit.

Real Estate maakt deel uit van deze groep. Wij richten ons specifiek op projectontwikkeling en zijn actief zowel in de appartements- als in de kantoorbouw.
Wij zijn actief op nationaal niveau en jaar na jaar brengen wij meer duurzame wooneenheden op de markt om zo de kwaliteit van het vastgoedbestand te verhogen. Voor de verkoop van onze projecten werken wij steeds samen met een erkende makelaar die vakspecialist is in zijn regio.

Voor wat residentie Statio betreft zal er een samenwerking zijn met Willemen General Contractor die de bouwwerken zal uitvoeren. Een gespecialiseerd team zorgt voor een efficiënte aanpak van het ontwikkelingsproces en waakt over de uitvoering en timing. Wij beschikken tevens over een dienst klantenbegeleiding die het aanspreekpunt zal zijn voor een koper tijdens de werken.
De gebundelde jarenlange ervaring en uitgebreide referenties zorgen voor een goede werfplanning, organisatie en uitvoering waarvan een koper van residentie Statio dan ook zal van kunnen genieten.

Tot slot zijn wij ook zeer enthousiast om u mee te delen dat Willemen Groep werd uitgeroepen tot Onderneming van het jaar 2013 en bouwen wij verder, hopelijk samen met u, aan een succesvolle toekomst!

Wij zijn uiteraard ook steeds beschikbaar voor verdere informatie!

Hopelijk tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,
Tricia Van Damme (namens Willemen Real Estate)

Lees meer
29
Oct

Website online

Graag stellen we de nieuwe website voor Residentie Statio voor. Hier kan u alle informatie terugvinden over het project. Mocht u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, neem dan contact met ons op.

Lees meer

WENST U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over Residentie Statio?
Bezorg hier uw gegevens via het contactformulier, wij maken graag een afspraak om u verder te informeren.


Door op verzenden te klikken geeft u Willemen Real Estate toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst.