RESIDENTIE STATIO

Het nieuwbouwproject Residentie Statio te Wolvertem bestaat uit 3 gebouwen en telt in totaal 41 appartementen. Oppervlakte tussen 64 en 112 m2. De kelderverdieping telt 41 kelderbergingen en is voorzien van 43 autostaanplaatsen toegankelijk via automatische poort. Bovengronds zijn er eveneens 19 parkeergelegenheden.

OMGEVING - TROEVEN

Wolvertem is een dorp in de provincie Vlaams-Brabant en een deelgemeente van de gemeente Meise. Wolvertem ligt ten noorden van het dorp Meise.
De A12 ligt langs Wolvertem en de N211 loopt door het zuiden van het dorp heen. Het project wordt qua mobiliteit dan ook zeer goed ontsloten voor de as Antwerpen - Brussel door de in de nabijheid gelegen snelwegen en via openbaar vervoer. Meise is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant in het arrondissement Halle-Vilvoorde. De gemeente telt bijna 18.500 inwoners. Meise behoort tot de Brabantse Kouters (een gebied van elf gemeenten) en de Groene Gordel, de landelijke zone rond het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente ligt ongeveer vijf kilometer ten noorden van Brussel en heeft als buurgemeenten Merchtem, Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Wemmel. Er zijn tal van bezienswaardigheden. Rond het kasteel van Boechout, een voormalige burcht van het huis Arenberg, bevindt zich de Nationale Plantentuin van Belgiƫ.

WENST U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over Residentie Statio?
Bezorg hier uw gegevens via het contactformulier, wij maken graag een afspraak om u verder te informeren.